Entrevista a la Cap de colla gegantera Valldemia Yolanda Navarrete


 Entrevista a la  Cap de colla gegantera Valldemia Yolanda Navarrete



Quant fa que portes la Mostra?-De fet, jo no la porto, només hi col·laboro conjuntament amb la nostra colla gegantera i tots els companys que la porten a terme.



Quant fa que ajudes  a la Mostra?
-Hi col·laborem des de l'any 2014, portant el nostre gegant a l'exposició i fent assajos oberts amb els músics d'en Mia i els nostres portadors fent-lo ballar.
Defineix per a tu què és la Mostra?- Per a mi la mostra significa fer cultura popular molt arrelada a la nostra ciutat.  D'aquesta manera gaudeixen grans i petits dels balls de gegants, de gegantons, de capgrossos, de figures de foc, etc... A més, a més poden veure i interactuar sense presses. A les cercaviles és tot més ràpid perquè les figures tenen un recorregut a fer i un temps limitat, aquí, a Les Esmandies,  està obert al públic durant tot el dia i així poden gaudir lliurement.
Quan fa que porteu el gegant Mia ?

-La primera vegada va ser a l'any següent de la seva inauguració, o sigui, a la II Mostra de Gegants, al 2014. Des de llavors el portem cada any perquè tothom pugui veure'l i gaudir amb ell i amb la resta de figures.




Comentaris