Entrevista a Mestres del Gai Saber

 Entrevista a Mestres del Gai Saber
Quan fa què vas a veure la Mostra? Quan fa qué ajudes a la Mostra? Participem des de l'any 2014 quan vam fer un petit taller i mostra del Ball de Gitanes. A partir d'aleshores, i cada any, també exposem part del nostre vestuari del Ball de Gitanes a dins de l'exposició. També hem fet altres tallers de danses i de música amb Méstradi.
Defineix per a tu que és MostraPer nosaltres es una bona eina per mostrar, en forma d'exposició, tot el patrimoni festiu de la ciutat. Ens agrada participar-hi i creiem que és bo que s'ajuntin els diversos elements festius en un sol lloc i que es puguin veure des d'una altra perspectiva.
Quants anys què feu lo del Ball de Gitanes L'any 2010 vam recuperar el Ball de Gitanes de Mataró. El primer any el vam fer al maig, però al 2011 ja vam començar a fer l'espectacle durant la festa del Cornestoltes. Aquest any serà la 9a vegada després de la recuperació.
Expliqueu que es lo del Ball de Gitanes per la gent que no ho sàpiguen 
El Ball de Gitanes és un espectacle que es celebra durant el matí de dissabte Carnestoltes que combina dansa, teatre i moltes sorpreses. Encapçalen la comitiva els Nuvis i també hi participen els Diables de Terra, o diablots, (representats pels Atabalats de Cerdanyola), les Velles i, com no, els diversos dansaire.

Comentaris