Entrevista a Jordi Prat Pons

Aquí us deixarem el Cartell de les Santes 2018




 Entrevista a Jordi Prat Pons




Primer de tot, podria dir què significa per a un que li hagin encarregat de fer el Cartell de les Santes?
Tot un honor, crec que per un artista mataroní aquest tipus d'encàrrec sempre li fa il.lusió.Totes les persones tenim una part d'artista dins i els mataronins també, això fa que molta gent tingui pensat el cartell, no es pot evitar. Cada any li toca només a un, provocant tot tipus de xafarderies i envejes. Normal  en un poble.







 Podria dir-me què és el que li va acabar agradant més del teu Cartell?
Quan un acaba un treball sempre creu que el podria fer diferent, però quan el fas, el fas en unes circumstàncies determinades i el resultat  és el fruit de varies variables. Ha sortit el que jo volia que sortís, un cartell 100%  Santes i 100% Jordi Prat, amb llum, color i que es pugués jugar amb ell, cosa que la gent ja fa amb els memes.




Com es va inspirar en fer-lo?
Com tots el mataronins tenia una idea al cap però quan vaig rebre l'encàrrec de seguida la idea es va anar transformant. Veien tots els cartells de les santes vaig veure  que la cara d'en Robafaves feia més de trenta anys que no era el protagonista absolut, ho tenia fàcil, Robafaves tornaria a ser el prota. T' adjunto fotos del procés.





 I, per últim, quants dies va trigar en fer-lo?
Més o menys un més i mig, pensar, enganxar i pintar. Una vegada tens l'idea tot és més fàcil, tinc la suficient experiència per saber que tot aniria bé.














us deixarem el blog del Jordi Prat

Comentaris