Entrevista al Mataroní Ferran Muñoz i Pérez, dissenyador gràfic i director creatiu de Robafaves.cat, col·lectiu dedicat a col·laborar, difondre i internacionalitzar la Festa Major de Mataró, Les Santes.

Entrevista al Mataroní Ferran Muñoz i Pérez, dissenyador gràfic i director creatiu de Robafaves.cat, col·lectiu dedicat a col·laborar, difondre i internacionalitzar la Festa Major de Mataró, Les Santes.
Com va sorgir aquest projecte?
Robafaves va néixer a partir del cartell presentat en el concurs del cartell alternatiu de les Santes, convocat el 2010 per la revista El Tot Mataró.
Des d'aleshores, Robafaves no ha parat de créixer... i el que va ser inicialment tan sols un cartell, el dia d'avui s'ha convertit en una plataforma cultural a on les figures de les Santes n'esdevenen el motor.

Com vas fer els dibuixos de la Família Robafaves?
Un cop en Robafaves va ser conegut, vaig arribar a la conclusió que havia de continuar fent la resta de gegants, com a fan número incondicional que sóc dels gegants de la nostra ciutat, des de ben petit.


Com vas començar a fer tot el merchandising del Robafaves.cat?
El projecte va començar sols amb la figura del Robafaves que va ser presentada com a cartell alternatiu de les santes 2010, a partir d'aquí, cada any vaig fent nous productes, tots ells molt estudiats i mirats respecte a disseny i funcionalitat. El que més il·lusió em fa, és que mai estic conforme i sempre intento treure coses noves i millorar les ja existents.
Com vas decidir en fer tasses, samarreta, bosses, xapes, punts de llibre, pitets, xocolatines?
Vaig veure que dins del mercat pels més petits de la ciutat no hi havien productes destacats fent referència als gegants de Mataró, i per això ho vaig fer, perquè els nens vagin tot orgullosos mostrant els gegants de Mataró.
Com va sorgir en fer la pàgina web?
La web es va fer realitzar, un cop el projecte Robafaves.cat es va consolidar i els productes començaven a ser coneguts pels Mataronins i Mataronines.

Quin és el gegant preferit?
El gegant preferit és en Robafaves, un referent i símbol de Mataró.

Que són per tu Les Santes?
Les seves patrones de la nostra ciutat Santa Juliana i Santa Semproniana. Dies de disbauxa, alegria, sorpreses, il·lusions, records.









Podeu veure més informació i comprar els productes Robafaves.cat a:www.robafaves.cat

us deixo un sorteig qué ha fet per sant jordi el Ferran Muñoz

Comentaris