Entrevista a Eva Ribas Presidenta L'ASSOCIACIO CULTURAL I D'ESBARJO AL MESTRES DEL GAI SABER

 Entrevista a Eva Ribas Presidenta L'ASSOCIACIO CULTURAL I D'ESBARJO AL MESTRES DEL GAI SABER
 
quan fa qué ets la presidenta DEL GAI SABER?

 soc la presidenta i fundadora desde sempre.Fa 12 anys i a titol juridic en fa 10
 
Quin gegant t'Agrada?
Robafaves 

com va començar Mestres del Gai Mestres del Gai Saber?
L'ASSOCIACIO CULTURAL I D'ESBARJO AL MESTRES DEL GAI SABER va néixer amb la voluntat en tirar endevant un projecte de recuperació del BALL DE GITANES DE Mataró dons feia 91 anys que s'havien deixar de ballar.Arrel de l'èxit aconseguit amb la recuperació d'aquest espectacle varem recuperar la resta de danses de Mataró que antigament es ballaven a plaça amb el nom de Mataró DANSA. Després d'aquest projecte varem ser mes agoserat i ens varem convertir amb un Esbart on tots els membres ballen dansa tradicional Catalana de infantils, juvenils, i grans dit amb millor nom com a Cos de dansa.
 
com penseu els envents per anar i fer?
Amb una colla d'amics fent sopars temàtics
 
 
com va començar amb la botiga del gai saber?
 Per tal d'arribar als mes petits l'any passa't varem editar un llibre com a titol "El Somni de la Teresa' que es un conte infantil que explica una historia d'una nena amb l'ilusio de ballar gitanes i amb material didactic i explicatiu del ball de gitanes. I tot seguit aquest.  Material editat per l'associació:CD. editat a l'any 2012 BALL DE GITANES DE MATARÓ CD editat a l'any 2014. RECUPERACIÓ DELS BALLS TRADICIONALS DE MATARÓ " MATARO DANSA" LLIBRE editat a l'any 2010 "MATARO, BALLA GITANES" LLIBRE INFANTIL editat l'any 2017 "EL SOMNI DE LA TERESA"
 
 
defineix qué és per tu la Mulassa de Mataró?
l'any varem estrenar la Mulassa de Mataró que el projecte neix de treure els cavalls de veritat de plaça per un tema de conscienciació de besties i aportem un element festiu de cartró pedra com es la Mulassa.
 
 
com veu començar a participar al Carnestoltes?
 El Ball de gitanes es un ball que es balla per Carnaval i per aixo el varem ubicar en aquestes dates.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentaris