Entrevista a Genciana Meneses


Entrevista a Genciana Meneses
 Com vas conèixer  un somriure per Aleix?
Perquè treballava de bombera en lloc adaptat al parc de bombers de Mataró i van demanar voluntaris per estar amb l’autoescala tot el mati al parc central.


 Define que es per tu un somriure per Aleix?
Per mi es una lluita per trobar una cura per l’Aleix, una reivindicació per la manca d’ajuda a les enfermetats minoritàries, una mostra de solidaritat de molta gent que s’involucra i fa seva la causa i una tenacitat impressionant d’una família per fer tots els possibles per no perdre el seu fill i que visqui de la millor manera possible.


Define Que són per tu les Santes?
Jo fins fa poc no he sigut molt Santera, però des que tinc el meu fill, que te tres anys, les estem vivint molt intensament, i la veritat es que son unes festes molt especials, sobretot molt pensades per la canalla.


Que es lo millor de la Festa del Aleix?
Veure com molta gent es mobilitza i es solidaritza per l’Aleix i la seva família i com molta canalla disfruta d’un mati ple d’activitats i solidaritat.

 Quan fa que vas a la Festa?
He anat a totes les festes que han fet a Mataró. Les tres al parc central nou, una al Parc Central i una a Vilassar de Dal .

Define per tu si está molt Ben organizada?
Jo crec que si. Està molt bé. Te molts tallers, activitats, actuacions, avituallaments, records... no crec que hi falti res.




Comentaris