Un Somriure Per L'Aleix

Ja fa 4 anys que un petit guerrer ens va fer iniciar una gran aventura. Tot va començar quan ens va arribar una esgarrifosa notícia. Per primer cop vam sentir aquelles dues paraules que vam canviar la vida de 14 famílies, i d'una d'elles especialment. El que fins al moment era aquell patoi poruc i vergonyós que anava a l'escola bressol amb les nostres petites i petits va passar a ser una lluita contra rellotge. Aquelles dues maleïdes paraules que ens van encongir el cor, que ens van tallar la respiració, que no ens volíem creure i que a la vegada ens van donar inspiració i les forces per lluitar en contra del seu nom. Totes sabíem el que no volíem creure i es que aquesta MERDA d'enfermetat ens va guanyar l'estiu passat.
Fa dies, setmanes i inclòs mesos que no paro de recordar el seu somriure, va ser la nostre motivació. L'altre dia em vam preguntar com vivia les festes l'Aleix, la resposta va ser clara, tot i que no ens podia parlar, la seva mirada ho deia tot, ens anima, ens agraeix, ens transmet força i ens ajuda a seguir lluitant i, tot hi estar molt malalt, sempre està somrient. Són tants els sentiments que transmet... aquella mirada que va fer que milers de mataronines, mataronines i persones de tot arreu fessin realitat la nostre gran aventura.
Gràcies de tot cor a totes les persones que des de fa 4 anys ens recolcen, ens acompanyen, en ajuden en la lluita i que tampoc és.rendeixen. Gràcies a aquest grupet de "motivats", de FAMÍLIA que no s'han rendit mai. Gràcies família merino-salgado per deixsr-nos entrar a les.vostres vides sense semanar-vos permís i acceptar-nos amb els braços oberts. Gràcies iaia de josé luis per cuidar-te de que no plogues el dia de les festes, i sobretot, gràcies ALEIX per ser tant i tant fort i per havenos ensenyat tant aquests anys a noslatres i a les mostres petites i petits. I només et puc dir que ho sento, Et demano mil disculpes. El teu somriure el portaré sempre tatuat, especialment al meu cor. No t'oblidaré mai petit guerrer. T'estimare sempre. Somriu per sempre.
Us espero a totes i tots el proper diumenge 12 de maig per mirar al cel i tornarli tots plegats el somriure que tan es mereix.