Entrevista a la Gemma Malé



Entrevista a la Gemma Malé
La Gemma Malé destaca en molts camps diferents, un d'ells, el disseny. Ha portat a terme molts projectes i diferents i, alguns d'ells, estan relacionats amb la cultura popular, doncs ha dissenyat les indumentàries de gegants i altres figures festives i ha creat la roba oficial d'alguna colla. Un dia, li va arribar l'encàrrec de dissenyar la vestimenta del Pellofa que havia de ser la reencarnació del Rei dels Poca-soltes durant el Carnestoltes mataroní de l'any 2017. Aquesta vegada, es va decidir adaptar el gegant de la ciutat, en Robafaves, alhora de crear la figura que s'havia de convertir en el 39è Pellofa de la ciutat. Recentment, vam tenir l'oportunitat d'entrevistar la Gemma. En l'entrevista, que podeu llegir més avall, li vam preguntar, sobretot, al respecte d'aquesta experiència com a dissenyadora de la vestimenta del Pellofa de l'any 2017. 

Resultat d'imatges de robafavesResultat d'imatges de pellofa 39

                       Imatge d'en Robafaves i adaptació del gegant alhora de fer en Pellofa 39



Primer de tot, podria dir-me que significa per a vosté que li hagin encarregat fer la roba d'en Pellofa 39 (Pellofa Robafaves)?
Bé, he nascut a Mataró i he sigut una gran fanàtica de Les Santes. fins i tot Vaig formar part de la colla del Drac durant una temporada i vaig estar implicada en l'organització de la Gegantada durant els seus dos primers anys. En definitiva, vaig estar mot vinculada a tot el que formava part de la ciutat de Mataró durant els anys que vaig viure allà. Per mi va ser un plaer, i més en Pellofa. Jo a en Pellofa me l'estimo molt, crec que té una gran història. Fer aquest personatge em va agradar molt, doncs, d'alguna manera, va ser "matar dos ocells d'un mateix tret". Va ser un plaer, sincerament. El que hem va agradar més va ser l'equip amb el que vaig treballar, hi havia molta unió i tinc una gran amistat amb les actrius, érem com una gran família. va ser un unió És un dels projectes que amb més passió i apreci recordo. 


Podria dir-me què és el que li va acabar agradant més de la Roba del Pellofa?
de la roba d'en pellofa hem va agradar tot vam intentar qué fos un més semblant al vestuari d'en robafaves considerant en el pressupost qué teniem era bajocero qué teniem un pressupost rídicul peró crec qué tot hem va agradar tema personatge vul dir no sé qué la toneta fosi la tonta qué la geganta fos la corunda i qué en maneló fosi el gay va donar molt de joc sincerament i vam disfrutar molt i vam intentar qué els teixits fosin més similars a totalment qué siguin iguals peró qué dongesin aquest toque la Família Robafaves.

Com ets  vas  inspirar en fer-la?
la inspiració va ser fácil és va crear una petita comissió de família amb tants sectors en Pol i tot i simplement hem van dir la tématica qué en pellofa robafaves  será un sex symbol y que todas caian a sus manos, que la toneta era la tonteta en Manelo  al gay y la Geganta la cornuda va ser molt fácil. Sinceramente amb una reunión és va desidir clar vaig presentar els figurins els van acceptar a la primera no vaig tenir qué fer dos figurins i va ser axins esque va ser molt rápid no són d'aquells projectes qué de vegades estás mig any o qué tens de fer varios figurins vam encaixar  i és va acceptar molt bé.
           

 I, per últim, quants dies va trigar en fer-la?
   Vale el temps crec que hem sembla qué vam estar un més primer bueno és fa la presentació de figurins al cop és presenta en els dissenys, els figurins fem la presentació del teixit bueno de les mostres de teixit.  llavors ja vam fer les confecció i vam fer les proves de vestuari  vam estar tres setmanes vam anar a molt preu fret per el pressupost fet qué era mínim  peró vam estar tres semanetes per fer-ho no vam estar més amb aquest projecte.