Entrevista a Carles Rigat director del blog de les Tradiciones de Mataró i geganter de varies colles de Mataró i de la comissió de la Mostra de Gegants.

Entrevista a Carles Rigat director del blog de les Tradiciones de Mataró i geganter de varies colles de Mataró  i de la comissió de la Mostra de Gegants.

com veus la edició d'aquest any?
En un primer moment havíem descartat realitzar la Mostra per no disposar de Les Esmandies, així que anàvem a penjar algun vídeo a les xarxes socials i poca cosa més. Haver pogut col·laborar amb l'Associació de Comerciants del Casc Antic de Mataró, així com els de la Plaça Gran i d'altres, i que estigui tenint tanta acceptació, és immillorable. Això sí, esperem que tothom segueixi complint les mesures sanitàries el millor possible: només d'aquesta manera podrem tornar a veure una bona cercavila pels carrers.




qué ha sigut per a tu fer el cartell d'aquest any?
És bo poder dissenyar quelcom que veurà la gent i que promocionarà un acte tan maco. Juntament amb el plànol i d'altres tasques, és força feina de manera desinteressada, però el resultat fa que valgui la pena.

com ha sigut per a tu aquest any no fer la mostra a les esmandies i totes les activitats?
És el que hi ha, i no em queixo. Estàvem preparats per no fer res, així que ja hem pogut fer molt més del que esperàvem. I aquest any trobo que hem de tenir la màxima cura possible. Prefereixo no fer actes ara i que els puguem fer tots junts en un futur.

qué és el qué mes t'ha agradat d'aquesta edició!!
Haver de buscar els gegants entre la ciutat em sembla prou original i divertit. A més, és una forma de donar visibilitat a cada gegant, i a cada botiga es controla l'accés de persones. L'acte final, la tarda de dissabte, reunirà tots els gegants per acomiadar-se, i també pot estar genial. Vetllarem per seguir mantenint les distàncies entre la població, i esperem comptar amb la col·laboració de la gent.

Comentaris