Inaugurada l'exposició "Estàncies" de la Mataronina Mònica Vilert

Mataró, 28 de març de 2024 

El passat divendres  dia 9 de Març  va tenir lloc la inauguració de l'exposició "Estàncies" de l'artista mataronina Mònica Vilert, un esdeveniment que va aplegar una notable quantitat de visitants, amants de l'art i curiosos, al centre cultural de la ciutat. La mostra romandrà oberta al públic fins al proper 9 d'abril, oferint una oportunitat única per submergir-se en l'univers artístic d'una de les figures més prometedores de l'escena local.

L'exposició presenta una col·lecció meticulosament seleccionada d'obres que exploraran el concepte d'"Estàncies", entès no només com a espais físics sinó també com a estats emocionals i moments de reflexió personal. A través de la seva obra, Vilert convida els espectadors a una introspecció, a repensar els espais que habiten tant externa com internament.

Les tècniques utilitzades per Vilert són diverses, combinant habilitats tradicionals amb mitjans experimentals que permeten a l'artista transmetre sensacions de profunditat, introspecció i, en ocasions, de desassossec. La paleta de colors, juntament amb l'ús inusual de materials, contribueix a la creació d'una atmosfera única que caracteritza cada peça exposada.











Comentaris