Nova exposició "Llum i Colors" il·lumina l'Espai La Cúpula Art Gallery de Mataró

 

Nova exposició "Llum i Colors" il·lumina l'Espai La Cúpula Art Gallery de Mataró

Mataró, 26 de març de 2024

 L'Espai La Cúpula Art Gallery, un dels centres culturals més emblemàtics de Mataró, s'orgulleix de presentar la seva nova exposició titulada "Llum i Colors", una mostra vibrant que explora la relació entre la llum i el color a través de la pintura. La inauguració tindrà lloc el proper 2 de març i la mostra romandrà oberta al públic fins al 3 d'abril de 2024.

Aquesta exposició única reuneix les obres de diversos artistes locals i internacionals, els quals han explorat la llum i el color des de perspectives innovadores i emocionants. Les obres seleccionades van des de la pintura abstracta fins a interpretacions realistes, oferint als visitants una experiència immersiva en com els artistes manipulen aquests elements per evocar emocions i contar històries.

"Llum i Colors" no només destaca per la qualitat i la diversitat de les obres exposades, sinó també per l'ús de tecnologia d'il·luminació d'avantguarda que accentua els matisos i la profunditat de cada peça. Aquest enfocament innovador permet als visitants experimentar la pintura en un entorn que transforma la percepció del color i la llum.




























 

Comentaris