Diada del còmic en català 6/04/2024


Segona Edició de la Diada del Còmic en Català a Mataró Celebra la Cultura Gràfica

Mataró ha tingut el plaer de ser el centre neuràlgic de la cultura gràfica catalana en la seva segona edició de la Diada del Còmic en Català. Els amants del còmic i els curiosos van col·lapsar els carrers del centre de la ciutat, immersos en un ambient vibrant i creatiu el passat cap de setmana.

Amb la participació de nombrosos autors locals i nacionals, així com també editors i il·lustradors, l'esdeveniment va oferir una àmplia gamma d'activitats per a tots els públics. Des de taules rodones fins a tallers pràctics, els assistents van tenir l'oportunitat d'explorar el món del còmic en català en tota la seva diversitat i riquesa.

La Diada del Còmic en Català no només va ser una oportunitat per als aficionats per conèixer els seus autors preferits, sinó també per descobrir noves obres i autors emergents en l'escena catalana. La fira de publicacions va ser un dels punts àlgids, amb una gran varietat de títols en català que abraçaven gèneres tan diversos com l'aventura, la ciència-ficció, la història i la comèdia.






 

Comentaris