Entrades

Al Mes de juny i agost neccestiem confirmació de els seguidores de voldran estar a la conferència de 19 de setembre moltes gràcies i esperem que ho gaudiu!!! @tradicionsdemataroAl Mes de juny i agost neccestiem confirmació de els seguidores de voldran estar a la conferència de 19 de setembre moltes gràcies i esperem que ho gaudiu!!! @tradicionsdemataro

El dia 19 de Setembre (19 de setembre en motiu de celebració de els #6anysdeblog et convidem a En una habitació oberta creada a l'aplicació Zoom, ens reunirem amb totes aquelles persones qué tenen moltes ganes de compartir aquests 6 anys junts amb tots nosaltres per a tots els seguidors Si vols i et ve de gust compartir amb nosaltres aquest espai, confirma'ns la teva assistència a blog.mostrainsta@gmail.com i així tindrem una previsió d'aforament! o també ho podeu fer a través del direct o dels comentaris T' esperem!!!!!!!!!El dia 19 de Setembre (19 de setembre en motiu de celebració de els #6anysdeblog et convidem a En una habitació oberta creada a l'aplicació Zoom, ens reunirem amb totes aquelles persones qué tenen moltes ganes de compartir aquests 6 anys junts amb tots nosaltres per a tots els seguidors Si vols i et ve de gust compartir amb nosaltres aquest espai, confirma'ns la teva assistència a blog.mostrainsta@gmail.com i així tindrem una previsió d'aforament! o també ho podeu fer a través del direct o dels comentaris T' esperem!!!!!!!!!

Avui estem molt i molt contents perque ens han fet una entrevista @vida_gegantera Moltes gràcies per haver-nos fet la entrevista!!!!

preguntes sobre la cultura i pregunte d'altres coses!!!

preguntes qué hem fet durant el Confinament sobre hereu i mulassa de mataró

mini preguntes a Cordat'Espardenya!!

CÓDIGO QR

Conferencía 6anys de blog.

Programació dels 6 Anys de Blog i de Trayectoria.

El Quiz

CINC SÈNIES DE MATARÓ GEGANTS LLORENÇ I CARME

Avui donem Pas al Més de Maig 2020